Set fra sadlen - Michael Smith Larsen

Set fra sadlen - Michael Smith Larsen

Om bloggen

I denne blog vil jeg skrive om lidt og hvert - det sker jo at tankerne flyver når man bruger så meget tid på cyklen.
Du er velkommen til at skrive en kommentar til mine indlæg.

Tour of California, stage 7

Cykling - LandevejPosted by Michael Smith Larsen Fri, May 06, 2011 18:38:10

Nu er der jo ikke længe til Tour of California starter og 7. etape køres jo nærmest i min baghave herovre, så det skal jeg selvfølgelig ud og se. jeg har erfraret at mine gode venner 2xMartin, den ene Pedersen og den anden Mortensen skal køre herovre for Leopard-Trek, så må ud og heppe på dem.

Jeg har også i forbindelse med løbet deltaget i en lille videooptagelse af 7. etape som uden tvivl bliver kongeetapen. Se evt. etapeprofil nedenfor:

http://www.amgentourofcalifornia.com/Route/stages/stage7.html

På etapen skal rytterne klatre mere end 5000 højdemeter, hvilket er ret så meget, specielt når det kun er på 130 km.
Jeg træner jævnligt i netop de bjerge og ligemeget om rytterne tager den med ro eller giver den gas, så vil det være en lidelse, det er der ingen tvivl om.
Når rytterne rammer sidste stigning starter de med en lang lang klatretur på næsten 40 km., hvor de få steder går lidt nedad. Når de rapper toppen af denne, drejer de skarpt til venstre og så starter endnu en klatretur, som bliver ulidelig for nogle, på ca. 10 km. Denne stigning er kategoriseret HC (uden for kategori) og vil helt sikkert være her de store drenge sætter deres angreb på den samlede sejr ind.

Jeg gennemkørte i sidste uge ruten og blev filmet kørende op af den sidste stigning, så folk kan danne sig et indtryk af hvad et er rytterne skal igennem

Se video på nedenstående link:

www.socalcycling.com

Videoen er næsten 30 min. lang med lidt interveiw i starten og slutningen. De rigtige hårde dele a ruten kommer i sidste halvdel, så er 30 min. lige lidt for lang tid og bruge i spisepausen på jobbet eller hvor det nu bliver set, så spol bare fremsmiley

Hyg jer og husk og se denne etape i tv d. 22 maj, det bliver værd og ståd tidligt op for

  • Comments(1)//blog.smithlarsen.dk/#post74